Lad os tage en snak

Vi sætter os grundigt ind i jeres behov og     compliance-niveau

Vi gør en stor dyd af, at det er vores kunder, der i første omgang skal være med til at definere det ønskede compliance-niveau. Det er ikke i vores interesse hverken at over- eller underimplementere.

I første omgang møder du vores kompetente salgsteam, der gennem en uforpligtende samtale afdækker jeres behov og det ønskede compliance-niveau.

Herefter konsulterer og rådfører vores salgsteam sig hos vores GDPR- og informationssikkerhedskonsulenter med branchekendskab for at komme frem til den rigtige løsning til jeres behov.

Når du skriver dig op til at blive kontaktet af os, vil du blive ringet op af vores salgsteam, som tager den indledende dialog.

PerLøkken

CEO & salgschef

+45 7192 9350

Christian Højer

Sales Manager

+45 7174 8583

Thomas Vildersbøll

Account manager

+45 7192 8274

Frederik Juhl

Account manager

+45 7196 7295

Ja tak, jeg vil gerne ringes op

 

Hvis I er interesseret i en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med at lette byrden i forhold til GDPR-arbejdet, eller jeres tilgang til at arbejde med informationssikkerhed – så udfyld formularen, og vi vil kontakte jer hurtigst muligt.

Ved at udfylde nedenstående formular og trykke “Indsend” afgiver du dit samtykke til at blive ringet op af GapSolutions. Du kan se, hvordan vi håndterer dine oplysninger i vores privatlivspolitik