NIS2-modenhedsanalyse

NIS2-modenhedsanalyse

Besvar vores modenhedsanalyse og få et realistisk billede af, hvor jeres virksomhed/organisation står i forhold til NIS2-lovgivningen, der træder i kraft den 18. oktober 2024.

Proceduren er, at du vil få tilsendt et link til modenhedsanalysen, som du skal besvare. Når det er gjort, vil den blive gennemgået af vores konsulentteam med speciale i informationssikkerhed. Der vil efter al sandsynlighed efterfølgende være brug for nogle kvalificerende spørgsmål. Herefter vil der blive sat et møde op mellem jer og en af vores konsulenter inden for informationssikkerhed, som vil gennemgå resultatet af jeres modenhedsanalyse.

Det er naturligvis ganske uforpligtende at tage vores modenhedsanalyse, men vi håber selvfølgelig, at den giver anledning til et samarbejde om jeres kortlægning og dokumentation af NIS2.

 

 

Ja, tak jeg ønsker at få et link til NIS2-modenhedsanalysen

Skriv dig op her og modtag et link til vores uforpligtende modenhedsanalyse, den vil give dig et ærligt billede af, hvor jeres virksomhed/organisation står i forhold til arbejdet frem til lovgivningen træder i kraft den 18. oktober 2024

Se hvordan vi håndterer dine oplysninger i vores privatlivspolitik

Adresse
                            

GapSolutions A/S
Uraniavej 6, 1.
DK-8700 Horsens

CVR
                            

CVR-nr. 38582356

Telefon
                           

Salg & administration
(+45) 8844 0808

Helpline & konsulenter
(+45) 2199 0808

E-mail
                            

Cookiepolitik

Privatlivspolitik